Totum kropsterapi

totum terapiDu oplever at det er svært og anstrengende at være sammen med andre mennesker? Du synes du skal tage dig sammen, præstere og vise dig fra dine bedste sider. Du synes ikke du kan sige nej til de indbydelser du får, selvom du dybest set ikke har lyst. Du kan mærke at du bliver hektisk og bekymret flere dage før du skal til et socialt arrangement.

Du er bange for at såvel de nærmeste, som de perifere venner ikke kan lide dig, hvis ikke du stiller op. Og det er en følelse du måske har kendt i lang tid, også fra da du var barn. Angsten for ikke at blive set, accepteret og anerkendt som den du er. Og i bestræbelserne på at opnå disse, prøver du at gøre andre tilfredse og passe ind. Og resultatet er at du oftere og oftere føler, at du ikke har dig selv med. Og kroppen gør sit til, at du skal blive klar over det.

Jeg kan hjælpe dig til at komme nærmere dig selv, at mærke ind i hvem du er og hvad du ønsker. Du kan ved hjælp af Totum Kropsterapi, Senthes metoden og Reikihealing finde ind til dig selv, stå op for dig selv og genskabe lysten til, at indgå i de af dig valgte sociale sammenhænge der passer dig