Få hjælp til dit piskesmæld

Er du en af de mange uheldige danskere, der hvert år involveres i et grimt trafikuheld og får piskesmæld, bør du bruge 2 minutter på at læse videre.

Det kraftige ryk i nakken beskadiger flere forskellige områder af nakken og er for den etablerede videnskab et mysterium.

Det kan ikke ses med det blåtte øje og sjældent på andre måder, men mærkes det er der ingen tvivl om, at det kan.

Akupunkturen har vist sig, at være med gode resultater for piskesmældsramte patienter. Der er tale om et længere forløb og tålmodighed er her en dyd, men meget ofte vil der være mærkbar bedring efter 4 uger.

Akupunkturen vi ofte kunne løsne spændingerne og hjælpe kroppen til at slappe af i de ramte områder. Den ekstra fokus nålene skaber i området vil få kroppen til at påbegynde genopbygningen af det beskadigede væv hurtigere og resultere i et kortere smerteforløb.

Udgifter til behandling vil i mange tilfælde kunne erstattes direkte fra forsikringsselskabet. Har du ikke allerede en Advokat med speciale i piskesmæld, kan vi kun anbefale, at du læser nærmere om, hvordan de kan sikre dig, erstatning for alle udgifter samt mén m.m.

Piskesmæld og akupunktur samt advokat

Psykologisk rådgivning

Et piskesmæld er en traumatisk oplevelse og udover de smertefulde fysiske gener, vil oplevelsen meget ofte medføre psykiske udfordringer.

Bare det at lære, at acceptere nedsat funktionsevne og det at leve med smerter, kan uden hjælp og vejledning for mange ende i depression og andre psykiske lidelser.

Er du fra Sjælland, er du dog ekstra got stillet, for her kan du få rigtig god og kompetent hjælp fra psykologen Torben Andersen.

Han er både psykolog og neuropsykolog, hvilket giver ham stor indsigt i områder som netop piskesmæld.

Besøg Torben Andersens hjemmeside og læs mere her: Pn-klinik.dk