Hvordan kan en personlig træner hjælpe dig?

Du er måske kommet forbi denne hjemmeside for at læs om alternativ behandling f.eks. akupunktur og har formentlig et en skavank eller et større problem, som du ikke kan finde hjælp til i det etablerede offentlige system.

En meget stor mængde af de problemer vi oplever i vesten, er livstils relaterede og kan ofte afhjælpes ved at ændre på kostvaner og motionsvaner.

Det er naturligvis ikke alt, der kan afhjælpes, men rigtig mange sygdomme er livstils relaterede og kan afhjælpes med et personligt tilrettelagt forløb, hvor kroppen kommer retur til sin oprindelige form og sundhed.

Hvordan arbejder en personlig trænerHvordan kan en personlig træner hjælpe

Titlen ”personlig træner” er ikke en beskyttet titel og der er ingen krav om uddannelse eller praktisk erfaring, før enhver kan nedsætte sig som professionel personlig træner.

De fleste har gennemgået en teoretisk uddannelse på omkring 6-8 uger og hjulpet med personlig træning på forskellige niveauer.

Lad os derfor slå fast, hvad vi her mener med en ”Personlig træner”.

Det er en person, der har viet sit liv til træning og forståelsen af fysikken samt til en hvis grad, påvirkningen af psyken.
Der vil være flere faglige uddannelser på C.V ét og årelang praktisk erfaring fra både egen krop og et hav af forskellige typer klienter.

Denne type professionelle trænere, der lever af jobbet 100%, er dem, der kan hjælpe dig rigtig meget.

De har så stor praktisk erfaring, at de med det samme kan gennemskue hvilket program indenfor kost og træning, der vil kunne få dig i retur i en sund stand, hvor krop og psyke fungere i harmoni.

Et typisk forløb med en træner

Ved opstart af forløb, vil du under en samtale blive udspurgt om et væld af oplysninger, der er med til at danne et indtryk af din livsstil før -og nu under din periode af livet med forskellige problemer.
Det kan være både af fysisk og psykisk karakter.

Herefter analyseres kroppens nuværende tilstand ved vejning og forskellige tests f.eks. af max puls etc.

Sammenlagt med dit ønskede mål, sammensætter træneren en forløb, der vil få dig i den ønskede retning.
Er målet et vægttab på 30 kilo, vil det naturligvis ikke være muligt, at sammensætte et forløb med et så voldsomt urealistisk 3 måneders mål.

Når målet er realistisk, vil du blive instrueret i det nye programs forskellige øvelser.
Det samme gælder kostplanen, hvor opskrifterne dog ikke laves i praksis.

Alt efter typen af valgte forløb, vil der men korte dages mellemrum være opfølgning og sparring med henblik på, at sørge for du udfører øvelserne rigtigt og opnår resultater.

Du er med andre ord ikke overladt til dig selv og 2 stykker papir.

Efter 4 ugers tid gennemgås de opnåede resultater og programmet samt kostplanen tilrettes.
Hvad kan du opnå på f.eks. 3 måneder?

Du kan få 100% styr på hvordan du træner korrekt -og få gavn af det resten af livet.

Du kan tabe store mængder af fedt og øge din muskelmasse samt styrke

Du kan lære hvordan din krop giver respons på en sund kost over et længere forløb

Du kan få bugt med gamle skader.
Vi håber den lille korte gennemgang, kan give dig et indtryk af, hvor meget en personlig træner kan være med til, at ændre dit liv og give dig redskaber til fremadrettet, at leve sundere.
Læs meget mere på FortiusFitness.dk

Personlig træner i Århus

Der findes flere forskellige muligheder for træning i samarbejde med en professionel personlig træner i Århus.

Der er naturligvis de store kæders tilbud, hvor du typisk kun vil få et træningsprogram, lidt vejledning i øvelser og generele råd.

Hvis du vil prøve et rigtigt forløb, hvor du bliver fulgt under hver time, får kostrådgivning, bliver vejet og rådgivet hele vejen igennem forløbet, er det noget helt andet du skal have fat i, det er nemlig Fortius Fitness i Århus.
Her er hele centeret indrettet kun til en helt specielt form for træning og der kommer kun andre, som er i gang med et længere forløb.

Det er ligesindede, der som dig mener det seriøst og som ofte har kæmpet med skader, overvægt og mangel på motivation i årevis.

De to trænere, der står bag Fortius Fitness kan du læse mere om her:

Personlig træner Århus Kasper V. Christensen
Personlig træner i Aarhus Joan Lang